Adatgyűjtő  
Endoszkóp  
Fordulatszámmérő  
Füstgázelemző  
Gázszívárgás-,füstgáz-,CO-,CO2 mérő  
Hőkamera  
Hőmérsékletmérő  
Infra és lézeres hőmérsékletmérők  
Légsebességmérő  
Lézeres távolságmérő  
Lux- és zajmérő  
Nedvességmérő  
Nyomásmérő  
Páratartalommérő  
PH-mérő  
Sütőolaj ellenőrző  
Szintezők  
Távadó  
Tudásbázis  
Vezetőképességmérő  
Vonallézer  


TERMÉKEK > Gázszívárgás-,füstgáz-,CO-,CO2 mérő

CO mérő

testo 315-2

CO mérőműszer riasztási funkcióval. Méréstartomány: 0...+2.000 ppm CO. Különböző riasztási küszöbök beállítási lehetősége. Választható helyszíni dokumentálás, jegyzőkönyv nyomtatás Ár elemmel, gyári műbizonylattal: 141.400, -Ft + ÁFA-tól, kiegészítőktől függően. A fuvarszervezést, illetve a szállítási költségeket is levesszük a válláról, a szállítás ingyenes.

Adatlap (.pdf 77.54 KB)

testo 317-3

CO monitor. Optikai és akusztikus riasztás. Méréstartomány: 0...+1.999 ppm CO. 3 év garancia a CO cellára, nincs üresjárat, a műszer rögtön üzemkész, beállítható riasztási határérték, CO nullázás a mérési helyen. Ár bőrtokkal, fülhallgatóval és csuklópánttal: 45.400, -Ft + ÁFA. A fuvarszervezést, illetve a szállítási költségeket is levesszük a válláról, a szállítás ingyenes.

Adatlap (.pdf 204.0 KB)

 

CO2 mérő

testo 535

CO2 mérőműszer, klíma -és szellőzés technika számára, HOLD/MAX/MIN. Méréstartomány: 0...9.999 ppm CO2. A választható tartozék testo jegyzőkönyv nyomtatóval a helyszínen kinyomtathatja a mért értékeket, dátum és időpont szerint. Ár csatlakoztatott érzékelővel, elemmel, gyári műbizonylattal: 158.340, -Ft + ÁFA-tól, kiegészítőktől függően. A fuvarszervezést, illetve a szállítási költségeket is levesszük a válláról, a szállítás ingyenes.

Adatlap (.pdf 114.0 KB)

testo 435

Az összes klímatechnikai paraméter mérésére alkalmas mérőműszer CO2, mł/h, m/s, ΔP, %rF, °C, Lux . A gazdag választható tartozéklistából kiemelkedő a 4 funkciós érzékelő ( IAQ-szonda ) a helyiségek levegőjének megítélése céljára (CO2-, páratartalom-, hõmérséklet- valamint abszolút nyomás-mérés), vagy az U érték kiszámításához szükséges érzékelő. Ár: , -Ft + ÁFA-tól, kiegészítőktől függően. A fuvarszervezést, illetve a szállítási költségeket is levesszük a válláról, a szállítás ingyenes.

Adatlap (.pdf 930.2 KB)

 

Füstgáz visszaáramlás jelző

testo 317-1

A visszaáramlás jelző gyorsan és megbízhatóan ismeri fel a kilépő fűtési égéstermékeket. Hang és fényriasztással. Hajlékony, 200 mm-es érzékelővel a nehezen hozzáférhető helyekhez. Ár: 33.600, -Ft +ÁFA. A fuvarszervezést, illetve a szállítási költségeket is levesszük a válláról, a szállítás ingyenes.

Adatlap (.pdf 98.31 KB)

 

Gázszivárgás detektor

testo 317-2

Könnyen kezelhető gázszivárgás kereső, propán és metán gáz érzékelésére, CH4, C3H8 Erősödő optikai riasztással és hangjelzéssel figyelmeztet a szivárgás koncentrációjának növekedésére. Ideális fűtési rendszerek szerelése, karbantartása esetén, a kötések ellenőrzésére. Ár hordtáskával, csuklópánttal és elemmel: 45.400, -Ft + ÁFA. A fuvarszervezést, illetve a szállítási költségeket is levesszük a válláról, a szállítás ingyenes.

Adatlap (.pdf 1537. KB)

testo 316-1 gázszivárgás kereső

Hajlítható érzékelő a nehezen elérhető vezetékekhez, ppm, CH4. Optikai és akusztikus riasztás a határérték túllépés esetén. Ár csatlakoztatott hajlítható érzékelővel, elemmel: 86.300, -Ft + ÁFA-tól, kiegészítőktől függően. A fuvarszervezést, illetve a szállítási költségeket is levesszük a válláról, a szállítás ingyenes.

Adatlap (.pdf 46.68 KB)

 

Copyright (c) 1996-2007 MIKRON-METRIK Bt.
A honlapot a készítette.